JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

POSTANITE PARTNER

Ilirija je dolgoletni partner drugih priznanih podjetij, uveljavljen proizvajalec tujih blagovnih znamk tako za trgovinske verige kot tudi druga podjetja in pa cenjen ter uspešen distributer. Tudi pri teh poslovnih odnosih se držimo vodil kakovosti našega podjetja in vselej se predstavimo kot podjetje, ki se je sposobno na osnovi lastnih izkušenj in tradicije hitro odzvati in prilagoditi vsaki novi nalogi ali izzivu.

 

Ilirija je uveljavljen proizvajalec tujih blagovnih znamk tako za trgovinske verige kot tudi druga podjetja, saj smo jih prepričali s celovitostjo ponudbe, popolno prilagodljivostjo, profesionalnim pristopom ter tehnološkim in tržnim svetovanjem. S temi izdelki smo prisotni predvsem na trgih zahodne in vzhodne Evrope.

Ilirija je tudi dolgoletni partner drugih priznanih podjetij. Za proizvodnjo sveč smo leta 2006 združili moči s priznanim slovenskim svečarskim podjetjem Trgovina, svečarstvo Milena Kostanjevec s.p.. Novo podjetje Ilkos d. o. o. zdaj nudi celovito proizvodnjo in prodajo nagrobnih, dekorativnih in dišečih sveč. Ilirija ima svečarsko tradicijo že od leta 1923, ko je g. Ivan Rozman v podjetju GOLOB & KO uvedel proizvodnjo sveč. Leta 1991 je bil svečarski program Ilirije iz Ljubljane preseljen v novo tovarno v Lendavi. Svečarska dejavnost je v Iliriji neprekinjeno potekala do leta 2006, ko se je ta progam preselil v novo nastalo podjetje Ilkos d. o. o..

Zaradi odlične prodajne mreže na vseh trgih, kjer je prisotna Ilirija s svojim prodajnim programom, smo tudi cenjen in uspešen distributer. Trženje in prodajo svojih izdelkov nam je tako že vrsto let nazaj zaupala ameriška blagovna znamka za dekorativno kozmetiko Revlon, v zadnjem obdobju pa tržimo še ekskluzivno lasno nego Moroccanoil in revolucionarne barve za lase Color WOW.