JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты
Slide background

ZGODOVINA
podjetja

Slide background

naš razvoj je naša
PREDNOST

Slide background

testiramo & preverjamo
za odlično KAKOVOST

Slide background

izobražujemo

O NAS

Ilirija je rasla na temeljih zdravega poslovanja in se razvijala v uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo. Vendar sam razvoj v nas ni vzbudil tiste lagodne zaspanosti, ravno nasprotno, še bolj smo odprti za izzive in povečala se je naša sposobnost  prilagoditi se tako lokalnim kot tudi globalnim trgom. Zavedamo se, da lahko samo na ta način zadostimo zahtevam in potrebam naših potrošnikov, ki zase zahtevajo čisto in zdravo okolje, obenem pa si želijo kakovostnih izdelkov. Ilirija je pripravljena zadovoljiti vse te potrebe in želje.

Podjetje, ki ga danes poznamo pod imenom Ilirija d. o. o., je bila ustanovljena leta 1908 kot Tovarna kemičnih izdelkov Golob & Ko (Franc Golob in Avgust Volk). Podjetnika sta z delavci začela izdelovati kremo za čevlje Ilirija, loščila za tla, maže za usnje, kolomaz in druge kemične izdelke. Nekoliko pozneje se je tovarna preimenovala v Ilirijo

 

1
2
 

Skupina Ilirija danes zaposluje na sedežu družbe v Ljubljani in v tovarni v Lendavi ter v dveh podjetjih v tujini več kot 180 zaposlenih. Podjetje je družba z omejeno odgovornostjo s polnim imenom Ilirija, razvoj, proizvodnja in trženje kozmetičnih izdelkov, d. o. o. 

 

Danes

 

Ilirija

Naziv: Ilirija, razvoj, proizvodnja in trženje kozmetičnih izdelkov, d. o. o.

Skrajšan naziv: Ilirija d. o. o.

1

Zaupanje in strokovnost smo si pridobili s stalnim spremljanjem dogajanja na vseh trgih, na katerih smo prisotni, in tudi na trgih, ki v prihodnosti predstavljajo naš cilj, saj se zavedamo, da lahko le s poznavanjem lokalnih navad in zakonitosti ponudimo potrošnikom tisto, kar si želijo in potrebujejo.

Ilirija je na temeljih zdravega poslovanja rasla in se razvijala v uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo. Vendar sam razvoj v nas ni vzbudil tiste lagodne zaspanosti, ravno nasprotno, dal nam je nek nov zagon, da se na trgu predstavimo kot podjetje, ki je sposobno na osnovi lastnih izkušenj in tradicije postati hitro rastoče, dinamično, prilagodljivo in moderno podjetje, ki vidi svoje cilje v potrošnikih in stroškovni učinkovitosti. Zavedamo se, da bomo ambiciozne, a hkrati realno, zastavljene cilje dosegli le, če bomo še naprej gojili svoje poslanstvo biti:

 

Drogerija Ilirija nudi obsežno ponudbo izdelkov blagovnih znamk Ilirije in drugih priznanih blagovnih znamk. To so kozmetični in dekorativni izdelki, izdelki za dom in gospodinjstvo, frizerski izdelki, oprema in pripomočki, modni dodatki, kot so torbice in bižuterija, ter nagrobni in dekorativni program Ilirija Light. Na voljo so tudi darilni boni.