JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

BLAGOVNA ZNAMKA 48

Legendarna zaščitna krema, ki sodi med preventivna sredstva za zaščito rok v industriji, zdravstvu in v gospodinjstvu, je pionir blagovne znamke 48, ki skrbi za zaščito v najrazličnejših situacijah. Milo za roke vrača koži vlažnost in ščiti kožo tudi ob pogosti uporabi, antibakterijski geli za roke pa so učinkovita preventiva proti bakterijskim obolenjem.

 

 zascitna krema za roke 48

Krema ščiti roke med delom in jih učinkovito neguje po umivanju. Nepogrešljiva je doma in pri delu, kadarkoli so roke izpostavljene neželenim vplivom.

 milo48

48 zaščitno milo za roke je posebej nežno tekoče milo, ki vrača koži izgubljene maščobe. Nežno čisti in neguje roke.

antibakterijski

48 antibakterijski gel za roke je učinkovita preventiva proti bakterijskim obolenjem. Na voljo je v večjem pakiranju s praktičnim dozatorjem za uporabo doma ali v službi (500 ml). Sredstvo se hitro vpija in ne masti rok. Ima prijeten vonj po mentolu. Razkužilo je primerno za vse starosti.

banner 48 antibakterijski razprsilo slika 800x800px

Antibakterijsko razpršilo 48 je namenjeno razkuževanju rok, predmetov in celo jedilnega pribora. Priročno žepno pakiranje (50 ml) omogoča, da imate sredstvo za razkuževanje pri sebi vedno in povsod, kjer ni možno umiti rok ali predmetov z milom oz. detergentom. Sredstvo za razkuževanje v obliki razpršila se hitro vpija in ne masti rok. Ravno tako ne masti predmetov.

 48obrazintelo

Zaščitna krema za obraz in telo 48 rešuje težavo suhe kože z močjo izjemne uree, ki navlaži in zmehča celo roženo plast kože.