JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

BIOKILL extra micro fast skupinska

Izdelek BIO KILL z naravnim ekstraktom krizanteme odlikuje sodobna tehnologija mikrokapsuliranja. Deluje takoj, hkrati pa nudi dolgotrajno učinkovitost do 4 tednov. 

Preventivna uporaba izdelkov BIO KILL vsakih nekaj tednov prispeva k temu, da ni nepotrebnega ali prekomernega zatiranja žuželk. Žuželke namreč spadajo v naravo, ne v hišo!

 

Na voljo v pakiranju: 375 ml.

 

Nasvet: Pred uporabo testirajte na manj vidnem mestu, da se izognete madežem in preverite barvno obstojnost tkanin. Zlahka se spere. Pred uporabo dobro pretresite.

Uporaba: Razpršite iz razdalje 30 cm po površini, dokler ni rahlo mokra. Pred uporabo pokrijte kuhinjske površine, posodo, akvarije in ptičje kletke. Razpršite po tleh, stenah, razpokah, vogalih, po okvirjih oken, pragovih vrat, režah in skritih površinah za hladilniki, pečmi, kjer obstaja sum, da se insekti nahajajo. Pustite, da se obravnavane površine posušijo, preden pridejo v stik z ljudmi in živalmi. 

Ni primeren za uporabo na človeku in domačih živalih!

Primeren je tako za uporabo zunaj kot v notranjih prostorih. Uporaba na prostem mora biti omejena na direkten nanos po insektih. Temeljito razpršite po zunanjih okvirjih oken in pragovih vrat, da se prekrijejo škodljivci, da dosežemo takojšnji učinek.

Ne uporabljati v dežju. Uporaba na prostem mora biti omejena na mesta, kjer ne more priti do spiranja v okolje. Ne zlivati v odtoke ali kanalizacijo.

Priporočljiv odmerek: 25 ml/m2  neposredno na insekte, da dosežemo takojšnji učinek, 50 ml/m2 na površine, da dosežemo dolgotrajen učinek do 4 tednov.

 

OPOZORILA: Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Vsebuje 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on.Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati meglice/hlapov/razpršila. Preprečiti stik zočmi, kožo ali oblačili. Preprečiti sproščanje v okolje. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. Hraniti ločeno od hrane in pijače. Med uporabo ne jesti in piti. Na sestavine izdelka so še posebej občutljivi alergiki, astmatiki in otroci. Prva pomoč: Pri stiku z očmi odstranite kontaktne leče, če jih imate in previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Pri stiku s kožo ali oblačili odstranite kontaminirana oblačila in sperite kožo z veliko vode. V primeru težav ali slabega počutja in v primeru zaužitja takoj poklicati zdravnika/Center za zastrupitve.