JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

revlon colorstay CO 300 Golden beige cap on

Izjemno obstojen puder za brezhiben videz, ki na koži daje občutek ugodja. Posebna brezoljna formula za nadzor sijaja tekom celega dneva.

RV KIM S capon GOLD GSB 0110 SWOP

Osvetlite in poudarite svoje najboljše poteze obraza za profesionalno izpopolnjen videz. S posebno inovativno tehnologijo, ki filtrira svetlobo, osvetljevalec v stiku Revlon PhotoReady Insta-Fix™ ustvarja sijoč zdrav videz obraza s perlastimi delci, ki se zlijejo s tenom kože in poudarijo lesk obraza.

korektor kolostaj

Obstojen korektor za prekrivanje podočnjakov in kožnih nepravilnosti. Nova tehnologija omogoča postopno

Tekoča podlaga Photoready

Tekoči puder Photoready je zasnovan z inovativnimi pigmenti, ki se prilagajajo svetlobi. Testiran je pod najstrožjimi svetlobnimi in HD pogoji.

Kompaktni puder Colorstay

Kompaktni puder, ki ob stiku s kožo postane kremaste teksture. Nudi popolno, vendar neopazno prekrivanje.

Photoready

Podlaga, ki se nanese pred pudrom ali samostojno namesto pudra. Odlično pripravi polt za nanos ličil in ustvari enakomeren videz.

RV PR Instafix Natural Beige REV1 600Bv1

Od popolnega videza kože ste zdaj oddaljeni le nekaj sekund. Retuširajte in zaščitite svojo kožo s srednjim prekrivanjem in zaščitnim faktorjem 20.

Podlaga za ličila in osvetljevalec Photoready

Izdelek predstavlja podlago za nanos ličil, ki tako postanejo bolj obstojna, ter osvetljevalec, ki s posebnimi pigmenti odpre pogled in osvetli področje okrog oči.

Pack Shot PhotoReady Concealer Light 02 High Res

Korektor PhotoReady za doseganje popolnega videza obraza. Zakrije temne podočnjake in zabriši nepravilnosti, kjerkoli se pojavijo. Bodi pripravljena na posnetke od blizu.

Rdečilo za lica

Izredno mehka formulacija. Za naraven pridih barve na licih. Se gladko in lahkotno zabriše brez odvečnih črt.

RV Insta Blush COMP CapFullComp CandyKiss 300Bv2

 Vsak odtenek rdečila v stiku Revlon Insta-Blush™ ima luksuzno kremasto-pudrasto formulacijo z unikatnimi pigmenti, ki razpršijo svetlobo in licem podarijo naravno, lepo barvo.

Nasveti Revlon