JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты
PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI „REVLON LIVE BOLDLY”

  1. SPLOŠNE DOLOČBE
Organizator nagradne igre je podjetje Ilirija d.o.o., Tržaška cesta 40, Ljubljana, matična številka 5043646, davčna številka SI31782345 (v nadaljevanju organizator). Nagradna igra poteka na Facebook strani Revlon Slovenija in na Instagramu Revlon Slovenija, vendar Facebook in Instagram nista njen pokrovitelj, niti ni kakorkoli povezana s Facebookom ali Instagramom. Namen nagradne igre je promocija kampanje Live Boldly blagovne znamke Revlon.

  1. NAČIN IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI
Nagradna igra velja od 05.12.2018 do 15.12.2018 (do 23:59 ure) in v njej lahko sodeluje vsak, ki sprejme pravila nagradne igre, ki so objavljena na Facebook strani Revlon Slovenija in na spletni strani www.ilirija.si. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, starejše od 18 let in so registrirane v socialno omrežje Facebook in Instagram. Sodelujejo tako, da objavijo komentar z odgovorom na nagradno vprašanje pod objavo te nagradne igre na Facebook strani Revlon Slovenija in na Instagramu Revlon Slovenija, najkasneje do 15.12.2018 do 23:59 ure. Ne smejo pa sodelovati osebe zaposlene pri organizatorju in organizacijah, ki so neposredno povezane z nagradno igro, in njihovi ožji družinski člani. V nagradni igri lahko posameznik sodeluje večkrat, vendar se upošteva le en komentar. Nakup izdelkov ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri in je za udeležence brezplačno. Sodelujoči pa sami nosijo vse stroške sodelovanja kot so npr. stroške prenosa podatkov, dostopa do svetovnega spleta, itd. Udeleženci nagradne igre hkrati s pravili nagradne igre sprejemajo tudi pogoje in pravila Facebook in Instagram skupnosti. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nespoštovanje pogojev uporabe Facebook in Instagram skupnosti s strani udeležencev nagradne igre. Prav tako ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice nastale kot rezultat objave prispevkov na Facebook ali Instagram Profilu. Organizator je upravičen, da posamezne osebe izloči iz nagradne igre, v kolikor obstajajo upravičeni razlogi, zlasti v primeru kršitev pogojev sodelovanja v nagradni igri. V tem primeru je možno nagrajencem odreči nagrado ter zahtevati njeno vračilo. Sodelujoči lahko kadarkoli do zaključka nagradne igre svoje sodelovanje prekliče.

  1. NAGRADA
Organizator bo na Facebooku podelil 4 X nagrado: komplet treh šmink Super Lustrous limited edition Live Boldly in toaletno torbico Revlon, v vrednosti 29,85 €.
Organizator bo na Instagramu podelil 4 X nagrado: komplet treh šmink Super Lustrous limited edition Live Boldly in toaletno torbico Revlon, v vrednosti 29,85 €.
Nagrade ni mogoče izplačati v gotovini, zamenjati ali prenesti na tretjo osebo, prav tako ni možno z doplačilom zamenjati vrste ali tipa nagrade. Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu. Nagrada bo podeljena po žrebanju v najkrajšem možnem času.

  1. ŽREBANJE IN OBJAVA NAGRAJENCEV
Žrebanje bo potekalo dne, 17.12.2018 in ne bo javno, izvedeno bo elektronsko v prostorih organizatorja nagradne igre v prisotnosti 3-članske komisije. V žrebanje bodo vključeni vsi odgovori napisani v komentar nagradne igre objavljene na Facebook strani Revlon Slovenija in vsi odgovori napisani v komentar nagradne igre objavljene na Instagramu Revlon Slovenija, najkasneje do 15.12.2018 do 23:59 ure. Med vsemi se bodo izžrebali 4 odgovori na nagradno vprašanje na Facebooku in 4 odgovori na nagradno vprašanje na Instagramu. Nagrajenec bo obveščen preko njegovega Facebook profila oz. Instagram profila po žrebanju. Njegovo ime bo objavljeno na Facebook strani Revlon Slovenija in na Instagramu Revlon Slovenija. Nagrajenec bo moral za prejem nagrade v roku 72 ur posredovati svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov in telefonsko številko) v zasebno sporočilo Facebook strani Revlon Slovenija oz. Instagram Revlon Slovenija. V kolikor nagrajenec tega ne naredi, se mu dokončno odvzame pravica do te nagrade. V organizatorjevi presoji je, da se odloči, ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne. Organizator bo nagrajencu nagrado poslal po pošti.

  1. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Organizator se zavezuje, da bo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in jih ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. Za to nagradno igro veljajo vsi akti organizatorja, sprejeti v zvezi z GDPR. V primeru morebitnega nasprotja med njimi in pravili te nagradne igre bo organizator uporabil akte GDPR.

Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato mora skladno z Zakonom o dohodnini (ZDoh-2) ter Zakonom o davčnem postopku (ZDavP-2) pred prevzemom nagrade organizatorju posredovati vse potrebne podatke, v kolikor je za nagrado potrebno plačilo akontacije dohodnine. Vse davke v zvezi z izvedbo nagradne igre in podelitvijo nagrad nosi organizator.

S sodelovanjem v nagradni igri izrecno soglašate s pridobivanjem in obdelavo vaših osebnih podatkov, omenjenih v teh pravilih. Namen obdelave osebnih podatkov je izključno za podelitev nagrad in bodo najkasneje 3 mesece po poteku nagradne igre izbrisani. S sodelovanjem vsak nagrajenec soglaša z objavo osebnih podatkov v primeru, da je izžreban (ime, priimek).

 

  1. OSTALE DOLOČBE
S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša.

Rezultati so dokončni in pritožba nanje ni mogoča. Organizator si pridržuje pravico nagradno igro kadarkoli spremeniti ali končati. Zaradi predčasnega zaključka ni mogoče uveljavljati nobenih zahtevkov.

Pravila nagradne igre so dostopna na Facebook strani Revlon Slovenija in na www.ilirija.si.

Kontaktni podatki organizatorja:

ILIRIJA d.o.o., Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana
Tel +386 (1) 47 09 199
 E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ljubljana, 27.11.2018

 

 NOVICE IN OBVESTILA