JM Beauty Center - шаблон joomla Скрипты

V Iliriji d.d. smo v sodelovanju z Lutkovnim gledališčem Ljubljana ustvarili novo zobno kremo za otroke Biodent Sapramiška. Del sredstev od prodaje zobne kreme Biodent Sapramiška bo namenjen Sapramiškinemu skladu, s katerim bo Zveza prijateljev mladine Slovenije financirala aktivnosti za otroke s posebnimi potrebami iz socialno ogroženih družin.

Letos namreč mineva že 40 let od prve izdaje slikanice in 30 let od premierne postavitve lutkovne predstave legendarne pravljice o Sapramiški. V teh letih je Sapramiška nastopila na odrih doma in po svetu že več kot 1.700 krat, videlo pa jo je kar 280.000 gledalcev. Omenjena je tudi v Guinessovi knjigi rekordov (1989), in sicer kot predstava, ki je bila v enem letu odigrana kar 177-krat.

Letos pa bo svoj rojstni dan praznovala na lutkovnem odru osvežena. Njeno praznovanje bo pospremljeno z različnimi dogodki, med katerimi je tudi lansiranje otroške zobne kreme Biodent Sapramiška, ki jo proizvaja slovensko podjetje z več kot stoletno tradicijo Ilirija d.d.. Odlična zobna krema, ki jo krasi ljubka podoba Sapramiške je še posebej prilagojena negi nežnih mlečnih zob. Otroke pa bo razveselila tudi z všečno sadno aromo.

banner Biodent sapramiska 618x310px3

 

 

 NOVICE IN OBVESTILA